Вбили українця, розчленували тіло і влаштували пожежу, щоб замісти сліди: у Польщі розслідують моторошний злочин

У польському селі Рокіцини на фермі жорстоко вбили українця.

За даними Wiadomosci, рятувальників викликали на пожежу, а під час гасіння вони виявили тіло чоловіка.

Поліція заявила, що вбивці навмисно підпалили ферму, щоб замести сліди.

Підозрювані - двоє чоловіків і жінка, які проведуть поки що три місяці за ґратами. Чоловікам предʼявили звинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю за мотивами, які заслуговують особливого осуду, тоді як жінці пред’явили звинувачення в ненаданні допомоги потерпілому та приховуванні слідів злочину.

Польські ЗМІ пишуть, що чоловік і жінка були власниками ферми, а ще один чоловік - працівником. Тіло вбитого вони розчленували, ймовірно, сокирою.

Окружний прокурор Лемборка Патрік Веґнер повідомив, що один з двох підозрюваних зізнався й дав детальні свідчення. Однак прокуратура вважає вказаний мотив вбивства вкрай нераціональним і відірваним від реальності, тож слідчі продовжуватимуть розслідування.

Веґнер додав, що підозрювані в ніч вбивства разом пили.

Вбитий українець працював на фермі щонайменше кілька місяців. Наразі невідомо, чи отримував він гроші за роботу чи лише харчування з проживанням, але відомо, що він не мав трудового договору.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що під Києвом літня жінка згоріла у власному будинку.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Новини компаній
15:00, Вчора