Працювали цілодобово: детективи БЕБ викрили 10 гральних закладів у Києві, – ФОТО

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у місті Києві викрили 9 незаконних гральних закладів, що розташовувалися у нежитлових приміщеннях Солом’янського, Голосіївського, Дарницького та інших районах Києва.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

У столиці викрили 9 незаконних ігрових залів

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зали працювали цілодобово, з порушенням комендантської години. Адміністратори впускали клієнтів до закладів лише пересвідчившись через камери відеоспостереження, що поруч немає правоохоронців.

У столиці викрили 9 незаконних ігрових залів

Детективи БЕБ провели дев’ять санкціонованих обшуків за місцями розташування незаконних гральних залів та вилучили майно, яке використовувалось для незаконного надання доступу до азартних ігор в мережі Інтернет.

У столиці викрили 9 незаконних ігрових залів

Зокрема, вилучено понад 100 комплектів комп’ютерної техніки, меблі, мережеве обладнання, техніку тощо.

Орієнтовна вартість вилученого становить близько 700 тис. грн.

Наразі триває досудове розслідування за фактом незаконної організації та проведення азартних ігор.

Нагадаємо, санкція статті 203-2 Кримінального Кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) передбачає покарання у вигляді штрафу з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Ми раніше повідомляли також про те, що у центрі Києва знайшли нелегальний покерний клуб.