Днями у винному клубі Biologist пройшов захід присвячений історії світового виноробства, завдяки якому гості вечора відправилися у захопливу подорож крізь історію винного виробництва. Під керівництвом власника виноробні Biologist, Ігоря Петренка, гості не лише дізналися про відмінності між старовинним, сучасним та класичним виноробством, але й на власному смаку відчули це під час захоплюючої дегустації. Влад Кушнарьов - сомельє та керуючий закладом Wine Club Biologist - ділився з відвідувачами не лише секретами кожного вина, а й відмінностями та особливостями сортів винограду, технологією їхнього виготовлення та рекомендаціями щодо зберігання. Цей захід став ідеальним способом зануритися у світ виноробства та відкрити для себе нові смакові горизонти.
Різниця між класичним, сучасним та стародавнім виноробством: у BIOLOGIST Wine Club пройшов захід з історії світового виноробства
"Wine Club Biologist - це не лише винний гастро бар, це місце, куди хочеться повертатися знову і знову. У нас ви знайдете лімітовані вина від мікровиноробень з усієї України та унікальні вина Бароло і Барбареско старих вінтажів 1960-70-х років від закритих виноробень Італії. А також поринете у світ справжніх гурманів з нашими крафтовими українськими продуктами та ручно виготовленими сирами”, - прокоментував Ігор Петренко.
Захід у BIOLOGIST Wine Club став справжнім винним відкриттям для учасників, що дозволило зануритися у неповторний світ виноробства. Цей вечір був насичений не лише новими знаннями, а й емоціями та відчуттями, що залишаться у пам'яті на довго.
Довідка
Винний клуб Біологіст розташовано в 300 метрах праворуч від центрального входу до ВДНГ – у 6-му павільйоні Експоцентру. Також заклад налічує літню терасу та затишний зал з цікавими книжками.