Понад 7 тисяч учасників: як у Києві пройшла загальноміська толока, – ФОТО

У суботу, 20 квітня, на різних локаціях у всіх районах Києва відбулась велика загальноміська толока. У ній взяли участь більш ніж 7900 людей.

Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

До толоки долучились комунальні служби, працівники підприємств та установ різних форм власності, активісти та працівники департаментів КМДА. Також до прибирання залучили 203 одиниці техніки.

Учасники толоки зібрали та вивезли майже 7500 кубічних метрів сміття. Крім того, провели озеленення локацій, які прибирали. Загалом за один день вони висадили 13 037 зелених насаджень: дерев, кущів та квітів.

У КМДА також нагадали, що у Києві триває весняний двомісячник з благоустрою, який завершиться 20 травня. У цей період у столиці активно наводять лад, впорядковують території та ліквідовують стихійні звалища. Зокрема, прибирають локації, на засміченість яких скаржилися кияни. За результатами двомісячника складуть рейтинг районів.

Як ми розповідали раніше, у київському фітнес-парку "Озеро Лебедине", розташованому між "Харківською" та "Позняками", провели толоку й очистили від сміття водойму поруч.

Новини компаній
15:00, Вчора