Трагедія на Київщині: внаслідок вибуху є загибла, обвалилося 3 поверхи багатоповерхівки, – ФОТО

У місті Біла Церква Київської області стався вибух у багатоповерхівці. Через це зруйнувалися 3 поверхи, а люди опинилися під завалами.

Про це повідомляє ДСНС та пресслужба Поліції Київщини.

У Київській області стався вибух в багатоповерхівці

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

30 березня о 14:56 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення, що в м. Біла Церква, пров. Грузинський, в квартирі на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку стався вибух невстановленого предмету, – йдеться в повідомленні.

У Київській області стався вибух в багатоповерхівці

По прибуттю встановлено, що внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на 3-му поверсі повністю та 1 частково. Горить квартира на 3-му та 4-му поверсі. Під час розвідки встановлено, що від 2-го до 5-го поверху сталася руйнація залізобетонного перекриття.

В квартирі на 2-му поверсі виявлено 1 загиблу особу жіночої статі. На 4-му поверсі врятовано 1 дитину.

У Київській області стався вибух в багатоповерхівці

Від ДСНС залучено 33 особи й 9 одиниць техніки.

Пізніше в ДСНС повідомили, що пожежу ліквідовано. Під час робіт врятовано 3 людей, у тому числі дитину 2016 р.н., яку госпіталізовано до лікарні.

Також ми писали раніше про те, що у Києві бійці ДСНС ліквідували пожежу, яка зайнялась у Дарницькому районі столиці. Так, вогонь знищив приватний житловий будинок.