Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська": що вже зробили

Мер Києва Віталій Кличко відвідав майданчик біля столичної станції метро “Деміївська” та розповів про те, які ремонтні роботи наразі виконано.

Він зазначив, що роботи ведуться в три зміни і вже за 2 тижні можна буде робити висновки з приводу причин виникнення аварії.

Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська"

“Оглянув сьогодні майданчик біля станції метро "Деміївська", де тривають роботи з розробки грунту в котловані. На майданчику, в три зміни, працюють 60 робітників та понад 10 одиниць техніки. За два тижні можна буде побачити верхню частину тунелю і те, чи були дотримані технології його будівництва. Тоді фахівці зможуть робити висновки щодо причини виникнення загрози аварійної ситуації в тунелі на "Деміївській", - йдеться в повідомленні.

Мер додав, що також тривають роботи з укріплення тунелю. За оцінкою підрядної організації, на сьогодні виконано близько 40% загального обсягу робіт.

“Ми робимо все можливе, щоб у кінці літа повністю відновити рух між станціями "Деміївська" і "Либідська", - написав Кличко в своєму телеграм-каналі.

Раніше ми писали про те, що на аукціон у Києві виставили Житній ринок: скільки хочуть отримати за будівлю

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Новини компаній
15:00, Вчора