Save Pets of Ukraine залучатимуть дітей до волонтерства у центрах адопції тварин

У Київському Patron Pet Center відбудеться захід “Вусо-Лапо-Kids”: подія, що покликана привити дітям гуманне ставлення до тварин та заохотити до волонтерства змалечку.

Подію організовує соціальна ініціатива Save Pets of Ukraine від Kormotech спільно з БФ “Голоси Дітей”, для підопічних фонду - дітей, що мають досвід переживання війни.

Юні волонтери проведуть півдня із командою центру адопції, та допоможуть їм із повсякденними обов’язками: доглядом за тваринами, прибиранням, годуванням та вигулом чотирилапих.

Однак, дітей чекають не лише ігри з тваринами, а ще й арт-терапія, лекція з Pet-friendly культури, аквагрим та інші розваги. Для підлітків також підготували майстер-клас з грумінгу, де вони зможуть познайомитись із цією професією та опанувати нові навички.

Наприкінці заходу діти отримають особливе завдання: намалювати свою улюблену тварину із центру та написати для неї рекомендацію для її потенційної майбутньої родини.

Серед гостей івенту буде присутня переможниця шоу “Супермама” Жданя, а також запрошені керівники інших благодійних фондів, які зможуть більше дізнатися про позитивний вплив взаємодії з тваринами на емоційний стан дітей та розвиток емпатії.

Дата і місце проведення:

23 березня, 12:00, Patron Pet Center (Павільйон 11)

Київ, ВДНГ (вул. Академіка Глушкова, 1)

Реєстрація ЗМІ:

+380639859287 Валерія

Новини компаній
15:00, Вчора