Облив спиртом та підпалив: у Києві чоловік через ревнощі скоїв злочин, – ФОТО

Перед судом постане мешканець Києва, який через помсту підпалив двері квартири своєї колишньої дівчини. Таким дивним чином він відреагував на новину про те, що його екскохана почала проживати з іншим. Особу ревнивця оперативно встановили і затримали – йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій.

Відомо, що на початку листопада 2023 року в Подільському районі Києва почали горіти вхідні двері до квартири, розташованої в одному з багатоповерхових будинків. На місце події оперативно прибули пожежники, які ліквідували загоряння. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Правоохоронці задокументували пошкодження та порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 КК України: "Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу".

У ході проведення оперативно-розшукових заходів слідчі встановили, що до власниці квартири напередодні приходив її колишній співмешканець — у цей момент чоловік дізнався, що вона почала проживати з іншим.

Як виявилося, у нападі гніву ревнивець придбав у найближчому магазині спирт, яким облив двері та підпалив їх.

Правоохоронці затримали чоловіка та оголосили йому про підозру в умисному пошкодженні майна, вчиненому шляхом підпалу.

Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Як ми повідомляли, на Київщині чотирьом підліткам повідомили про підозру через підпал релейних шаф на залізниці.