Торгували метадоном: у Києві судитимуть наркоділків, якими керував 67-річний іноземець прямо з СІЗО, – ФОТО

Наприкінці літа 2023 року, правоохоронці викрили у Києві іноземця 1956 року народження, який сидячі за ґратами за вчинення наркозлочину, продовжив займатися наркобізнесом прямо з СІЗО.

Про це розповіли у пресслужбі Поліції Києва.

У столиці судитимуть наркоділків, якими керував 67-річний іноземець з СІЗО

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління главку поліції Києва Вадим Коломієць, цей чоловік залучив до співпраці 47-річного киянина та 46-річну жительку столиці, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за наркотики.

У столиці судитимуть наркоділків, якими керував 67-річний іноземець з СІЗО

Правопорушник зв’язувався зі спільниками мобільним телефоном і вдавав вказівки щодо придбання метадону у великій кількості та подальшої його реалізації клієнтам у столиці, – розповів він.

Під час обшуків у камері підозрюваного в СІЗО та за місцем двох його спільників правоохоронці вилучили наркотичні засоби та гроші, отримані правопорушниками від незаконного бізнесу.

У столиці судитимуть наркоділків, якими керував 67-річний іноземець з СІЗО

Слідчі повідомили усім трьом учасникам злочинної групи про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу — придбання та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту.

Столичні поліцейські завершили розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Трьом наркоділкам загрожує від шести до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Ми раніше розповідали також про те, що Шевченківська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт щодо групи осіб, які влаштували в столиці нарколабораторію.