Купили цуценя, виросла – вовчиця: на Київщині для хижачки шукають новий дім, – ФОТО

У Центр порятунку диких тварин на Київщині з Полтавської області потрапила молода вовчиця на імʼя Венера. Її придбали як звичайне цуценя, проте, коли тварини виросла, виявилось, що це хижак.

Про це повідомили на офіційній сторінці Центру порятунку диких тварин.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Люди придбали її маленьким цуценятко як собаку. Коли вона підросла зрозуміли, що це не собака, а вовк і жити з такою твариною вдома неможливо та звернулись до нас за допомогою, – розповідають у Центрі порятунку тварин.

Люди придбали цуценя, а натомість виросла вовчиця

Часто трапляються історії, коли продавці вводять людей в оману, вигадують дивні історії аби продати тварину і заробити на ній гроші.

Дикі тварини мають жити в дикій природі і нам дуже болить чути про такі випадки. Повернути вовчицю в природне середовище вже неможливо, тому будемо шукати для неї гідні умови для життя, – повідомляють зоозахисники.

Як ми писали раніше, небайдужий киянин підібрав на вулиці травмовану ласку і передав зоозахисникам.

Також повідомляли, що в столичному смітнику виявили декоративного кролика і рідкісну черепаху, яких в когось піднялася рука викинути.