Готували диверсії на обʼєктах ЗСУ та Міноборони: у Києві знешкодили агентурну групу ФСБ, – ФОТО, ВІДЕО

Співробітники Служби безпеки України знешкодили «розконсервовану» агентурно-бойову групу ФСБ, яка готувала диверсії на об’єктах ЗСУ та Міноборони в Київській області.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

Троє «розконсервованих» агентів готували серію вибухів на території Генерального штабу ЗСУ та Міністерства оборони України, а також їхніх запасних командних пунктів.

Підозрювані обладнали 10 дронів саморобними вибухівками.

СБУ спрацювала на випередження і затримала всіх учасників групи. Диверсантами виявилися мешканці Києва та Чернігова, які після вербування ще у 2018 році були переведені у режим «очікування» до початку повномасштабного вторгнення рф.

Всі злочинці знаходяться під вартою.

Як ми розповідали раніше, у Києві затримали диверсантів, які розвідували пункти дислокації та переміщення українських військ. Працювали вони у Києві та прикордонних районах північного сходу України.

Також писали про те, що правоохоронці повідомили про підозру російському агенту спецслужб, який готував теракт у Києві у 2014 році. Наразі він переховується на тимчасово окупованій території.