Втратив свідомість, з’їхав у кювет та врізався у дерево: під Києвом сталась ДТП з постраждалими, – ФОТО

Під Києвом водій авто втратив свідомість, вилетів в кювет і після врізався у дерево. В результаті ДТП керманич та пасажирка машини отримали травми.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Київської області.

Під Києвом водій за кермом авто втратив свідомість та врізався в дерево

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

За даними правоохоронці, подія трапилася 22 жовтня, близько 19 години.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ» рухався від села Зазим'я в напрямку Києва, як раптом йому стало зле – він втратив свідомість під час руху. Транспортний засіб самовільно з’їхав у кювет, де зіткнувся із деревом.

Під Києвом водій за кермом авто втратив свідомість та врізався в дерево

У результаті аварії, кермувальника доставили до реанімаційного відділення, також з тілесними ушкодженнями госпіталізували 60-річну пасажирку.

Правоохоронці закликають водіїв бути уважними. У разі поганого самопочуття не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку! – закликали поліціянти.

Також ми повідомляли, що у місті Переяслав Київської області 36-річна водійка «Chevrolet» втратила свідомість за кермом та збила двох пішоходів і після цього вʼїхала в припарковане авто.

Крім того, писали про те, що 20 вересня у селі Чепиліївка Київської області керманичу автомобіля «Daewoo» стало зле за кермом і він з'їхав у кювет.

Новини компаній
15:00, Вчора