Подвійне вбивство у Києві: військовий застрелив двох співслужбовців

Уночі, 2 жовтня, у Києві сталося вбивство двох військових Збройних сил. Слідчі встановили, що солдат однієї з військових частин, дислокованої в столиці, після добового чергування розпивав алкогольні напої з двома співслужбовцями цього ж підрозділу. Раптом між ними виник конфлікт.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь та читайте на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Під час конфлікту один із військових схопився за автомат та розстріляв побратимів. Від отриманих поранень вони загинули на місці. Після цього зловмисник намагався втекти, але його затримали правоохоронці.

Йому вже повідомили про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Очікується, що підозрюваного відправлять під варту.

Також ми повідомляли раніше про те, що у ніч проти 25 липня у Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП: водій збив на блокпосту двох військовослужбовців. Внаслідок аварії один боєць загинув, ще один госпіталізований.

Крім того, розповідали, що співробітники Служби безпеки провели багатоетапну спецоперацію, у результаті якої в Києві затримали ще одного агента фсб. Він збирав розвіддані про спецпідрозділи Збройних Сил України та СБУ, які спеціалізуються на використанні безпілотних літальних апаратів.