Правоохоронці у Києві перекрили канал виготовлення та збуту наркотиків, – ФОТО

У Києві слідчі повідомили про підозру двом чоловікам, які займалися виготовленням і збутом наркотиків на території столиці та Київщини.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

У столиці викрили двох чоловіків, які виготовляли та продавали наркотики

Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва — 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Зловмисники шукали наркозалежних клієнтів у соціальних мережах, продавали їм амфетамін та прекурсори поштовими відправленнями, маскуючи свій «товар» під зарядні пристрої та мобільні телефони. Один зі зловмисників займався купівлею і перепродажем прекурсору, а також виготовленням амфетаміну для продажу. Інший порушник займався збутом психотропних речовин поштою на території Києва та Київської області, а також продажем наркотиків із рук у руки, – розповіли правоохоронці.

У столиці викрили двох чоловіків, які виготовляли та продавали наркотики

Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

У столиці викрили двох чоловіків, які виготовляли та продавали наркотики

Нагадаємо, ми писали раніше, що у Києві патрульні затримали водія з ознаками сп'яніння, без документів та із забороненими речовинами. Подія сталася днями у Дніпровському районі.

Крім того, повідомляли про те, що правоохоронці на Київщині затримали наркоторговця, який ховав психотропи у спідній білизні.