Оренда квартири в Києві: ТОП-7 бюджетних варіантів на лівому березі до 6000 грн

Оренда квартир на лівому березі столиці в середньому стартує від 5000 грн за місяць проживання.

Журналісти 44.ua підготували добірку бюджетних варіантів житла в Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районах Києва.

Дніпровський район

1 -кімнатна. Вул. П. Запорожця, 9Б

5000 грн

На довгостроковий термін здається 1-кімнатна квартира за адресою: вул. П. Запорожця, 9Б. Є санвузол з душем, просторий балкон, пральна машина, холодильник, газова плита. Зручна транспортна розв"язка. В пішій доступності метро Дарниця і Лівобережна.

2-кімнатна квартира квартира на Драйзера

5 000 грн.

Довгостроково здається 2-кімнатна квартира. Мінімальні меблі в кімнаті, засклений балкон, газова піч, холодильник, пральна машина, лічильники на воду і газ. Роздільний санвузол. Можна з домашніми тваринами.

2-кімнатна квартира на проспекті Алішера Навої

5 000 грн + комунальні платежі

Здається 2-кімнатна квартира на проспекті А.Навої. В пішій доступності метро Дарниця, парк Перемоги. Немає холодильника та пральної машина. Санвузол роздільний.

Дарницький район

1-кімнатна квартира. вул. Лобачевського, 7А.

4500 грн

Здається 1-кімнатна квартира на 11 поверсі ( в будинку 25 поверхів). Санвузол суміжний. Площа квартири 25 м².

1-кімнатна квартира на Двінській

5000 грн + комунальні платежі

Здається однокімнатна квартира в Дарницькому районі. Вул. Двінська, недалеко від Дарницького вокзалу. Квартира розташована в будинку готельного типу. Косметичний ремонт, меблі, холодильник, пральна машина. Шукають власників без домашніх улюбленців.

Деснянський район

1-кімнатна квартира. Вул. Шолом Алейхема 16

6 000 грн.

Здається однокімнатна квартира за адресою: вул. Ш.Алейхема, 16. Суміщений санвузол. Є телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч та меблі. Засклений балкон. Зручна транспортна розв"язка. До станції метро "Лісова" 5 хвилин їхати. Шукають власників без домашніх тварин.

Смарт квартира на Троєщині

4 000 грн.

Здається однокімнатна квартира для проживання двох людей за адресою: вул. Лаврухіна, 7б. В пішій доступності магазини, торгівельницй центр, транспортні зупинки. Є кондиціонер, пральна машина, індивідуальне електричне опалення. Санвузол суміжний.