Ворог вшосте з початку травня атакував «Шахедами» Київ: влада повідомила про успішну роботу ППО

Вночі 13 травня російські окупанти вшосте атакували Київ від початку травня. Усі повітряні цілі були успішно знищені силами ППО.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської військової адміністрації.

Ще більше важливих та актуальних новин в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь.

Зазначається, що повітряна тривога у Києві тривала 2 години 29 хвилин — від 02:20 до 04:50. Рашисти атакували столицю України дронами-камікадзе іранського виробництва.

У повітряному просторі в напрямку столиці були виявлені, попередньо, іранські баражуючі боєприпаси «Shahed». Всі ворожі дрони, які рухалися курсом на Київ, успішно знищені. Дякуємо ППО! Черговий раз наші захисники відпрацювали відмінно, – повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Попередньо, у столиці руйнувань та травмованих внаслідок ворожої атаки не зафіксовано.

Представники обласної військової адміністрації повідомили, що більшість вибухів у Київській області – це робота протиповітряної оборони України.

На даний момент відомо, що внаслідок нічної атаки на Київську область влучань не зафіксовано. На щастя, постраждалих також немає.

Внаслідок падіння уламків в одній із громад був пошкоджений приватний будинок та господарська споруда.

Пошкодження незначні – паркан, фасад, вікна будівлі. Ми не залишимо людей у біді і сприятимемо з відновленням пошкодженого майна.

Як ми повідомляли, у ніч на 8 травня російські окупанти знову атакували Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. На жаль, є постраждалі та пошкодження через падіння уламків.

Також писали раніше про те, скільки повітряних тривог пролунало в Києві з початку повномасштабної війни.