Рятувальники ліквідовують наслідки ранкових ракетних ударів по Києву, – ФОТО

У Києві ДСНСники ліквідовують наслідки ранкових ракетних ударів по столиці. Нагадаємо, сьогодні, 10 жовтня армія рф завдала масованого удару по центру столиці.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у м. Київ.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

Як зазначається, сьогодні вранці ворог атакував Київ, внаслідок чого виникли пожежі у декількох районах міста та є жертви серед цивільного населення.

ДСНСники ліквідовують наслідки ворожих обстрілів у Києві

На місцях обстрілів працюють усі екстрені служби, рятувальники ліквіквідовують пожежі та допомагають постраждалим. Закликаємо дотримуватись інформаційної тиші, не публікувати фото з місць прильотів і перебувати в укриттях! – йдеться у повідомленні.

ДСНСники ліквідовують наслідки ворожих обстрілів у Києві

Раніше ми повідомляли про те, що станом на 08:45 внаслідок російського обстрілу Шевченківського району Києва загинуло вісім людей, 24 мирних жителів травмовано.

Також розповідали, що 10 жовтня у Києві внаслідок влучань російських ракет пошкоджено будівлю університету Шевченка, філармонії, музеї Ханенків та Шевченка. Про це написав міністр культури Олександр Ткаченко.