На Київщині відремонтували три амбулаторії, – ФОТО

У Бучанському районі Київської області завдяки допомозі благодійників відремонтували три амбулаторії, які постраждали через обстріли. Допомогу отримали амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Мироцькому, Здвижівці і Гаврилівці.

Про це йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Міжнародний фонд Global Empowerment Mission разом із громадською організацією «Якість життя» допоміг у відновленні дуже пошкоджених амбулаторій. Зокрема, у Гаврилівці рашисти влаштували вогнище прямо в одному з кабінетів.

Зазначається, що в Мироцькій амбулаторії провели ремонтні роботи по покрівлі та водостічної системи, зробили часткову заміну стелі, фарбування стін, провели ремонтні роботи на фасаді з повним фарбуванням, заміну вікон та їх монтаж.

Крім того, у Здвижівській амбулаторії провели ремонтні роботи на покрівлі, внутрішні роботи, ремонтні роботи на фасаді й заміну вікон та дверей.

У Гаврилівській амбулаторії провели наступні внутрішні роботи: заміна лінолеума, поклейка шпалер, плитка на стінах, заміну стелі, вікон та дверей.

На Київщини відновили три амбулаторї, які постраждали від обстрілів

Як зазначається, ремонт проводився у процесі функціонування амбулаторій. Соціальні об’єкти відкрили з перших днів деокупації.

Крім того, ми писали про те, що станом на 12 вересня на Київщині завершено відновлювальні роботи на близько 2000 об’єктів, що зазнали пошкоджень унаслідок військової агресії з боку армії рф.

Крім того, повідомляли, що в Гостомелі Київської області завершується демонтаж частини багатоповерхового будинку, в який потрапив снаряд та зруйнував два верхніх поверхи.

Новини компаній
15:00, Вчора