У Дарницькому районі Києва палав приватний будинок: вогонь перекинувся на будівлю поруч, – ФОТО

У Дарницькому районі Києва сталась пожежа в приватному житловому секторі. Вогонь охопив два будинки площею 90 квадратних метрів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС у м. Київ.

Зазначається, що пожежа сталась на на вулиці Ташкентській.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Як розповіли рятувальники, інформація про пожежу в Дарницькому районі до них надійшла близько 19:40.

По прибуттю на місце було встановлено, що на території приватної садиби горить садовий будинок розміром 5х6, з поширенням вогню на поруч розташований будиночок. Бійці відразу розпочали гасіння пожежі та пошуку основних джерел водопостачання. О 19:59 пожежу було локалізовано на площі 90 кв. м, а о 21:12 – ліквідовано, –йдеться в повідомленні ДСНС.

На Дарниці пожежа знищила приватний будинок

На щастя, жертв та постраждалих немає, причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Також раніше ми писали про те, що 23 вересня у Дарницькому районі столиці палала багатоповерхівка. Як розповіли в службі ДСНС, вогонь охопив 10-поверховий будинок на вулиці Алімпія Галика, 75-А близько 15:00.

Крім того, розповідали, що у селі Мазінки Київської області сталася пожежа в приватному житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС виявили тіла двох осіб.