«Моє Місто» - краудфандингова кампанія для соціальних проектів

Всеукраїнський проєкт від Благодійного фонду «Мрію Жити» із забезпечення українських дітей шкільним приладдям «Шкільна Мрія» запустив краудфандингову кампанію на платформі «Моє Місто».

Проєкт направлений на підтримку родин з дітьми шкільного віку. Попри повномасштабну війну, на початку вересня тисячі діточок по всій Україні повинні почати навчання у школах. Однак не всі батьки мають фінансову можливість забезпечити необхідними канцтоварами маленьких українців. Саме цій категорії родин ми хочемо надати допомогу у вигляді наборів із засобами для навчання. Першого червня Благодійний фонд «Мрію Жити» відкрив збір заявок і вже за кілька тижнів, неочікувано для команди, кількість запитів перевищило відмітку у 30 000. На сьогодні, нам вдалося зібрати на 471 шкільних наборів.

Цей проєкт отримав неабиякий розголос серед суспільства, тож наразі необхідна сума для реалізації сягнула позначки у 12 381 350 гривень. Кожен охочий доброчинець може підтримати проєкт – зробивши внесок на комфортну суму у 100, 200, 500 або більше гривень на платформі «Моє Місто».

Тим часом, завдяки активній роботі в рамках цього проєкту платформа «Моє Місто» отримала грант від Nova Ukraine на забезпечення наборами із шкільним приладдям 314 маленьких українців. Втім це лише один з дуже важливих кроків до реалізації мрії тисяч дітей, котрі вже незабаром будуть отримувати освіту в навчальних закладах.

Тож ваш внесок – це одна з цеглин у побудові світлого майбутнього нашої країни!