У Київській області нетверезий чоловік відкрив стрілянину просто на вулиці міста, – ФОТО

У Фастові Київської області затримали чоловіка, який вдень відкрив стрілянину з мисливської рушниці прямо на вулиці міста. Попередньо, він був у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

На Київщині нетверезий чоловік почав стрільбу на вулиці

Ще більше новин на нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

На Київщині нетверезий чоловік почав стрільбу на вулиці

До поліції надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста чути постріли. Чоловік стріляв з обрізу мисливської гладкоствольної рушниці. Правоохоронці оперативно затримали стрільця. Ним виявився 35-річний місцевий житель, який вживав спиртне, – йдеться в повідомленні.

На Київщині нетверезий чоловік почав стрільбу на вулиці


За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі відкрили кримінальне провадження.

Також писали про те, що правоохоронці у Києві запобігли спробі російських спецслужб вбити міністра оборони Олексія Резнікова та очільника ГУР Кирила Буданова.

Крім того, повідомляли, що в Києві правоохоронці затримали місцевого мешканця, який може бути причетний до шахрайства, скоєного у великих розмірах. Він пропонував людям організувати евакуацію з тимчасово окупованих територій України, але, отримавши гроші, зникав.

Новини компаній
15:00, Вчора