У Києві тривають роботи з оновлення розмітки на дорогах та велосипедних доріжках, – ФОТО

У Києві оновлюють розмітку доріг для транспорту та велосипедистів. На сьогодні її вже нанесено на понад 60 магістральних вулицях загальноміського і районного значення.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише Київська міська державна адміністрація.

Днями має розпочатися нанесення дорожньої розмітки на проспекті Броварському, вулиці Мечникова. Найближчим часом роботи також заплановані на вулиці Ревуцького, вулиці Курнатовського, вулиці Березняківській, вулиці Софіївській, вулиці Герцена та решті вулично-дорожньої мережі в межах виділених коштів, – розповів Микола Поворозник.

Перший заступник голови КМДА також зазначив, що місто робить акцент на поновленні розмітки велосипедної інфраструктури. Адже кількість користувачів велосипедами, самокатами та іншими індивідуальним транспортними засобами зростає.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.u". Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх важливих новин Києва, регіону та України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві фахівці "Київавтодору" відновили ремонтні роботи на вулиці Ентузіастів, що на Русанівці. Це перший капітальний ремонт з 1981 року. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Також писали, що в Києві розпочали новий етап ремонту Володимирського узвозу. Наразі тривають масштабні ремонтні роботи покриття із бруківки на середніх смугах дороги. Перший етап – оновлення покриття площею понад 1600 кв. метрів - вже завершено.

Новини компаній
15:00, Вчора