На Київщині за добу ДСНС знешкодили майже 200 вибухових предметів, - ФОТО

Після звільнення окупованих територій від рашистів, сапери приступили до розмінування захоплених раніше міст та сіл. Так, у Київській області піротехніки 2 квітня виявили та знешкодили 197 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили на Telegram-каналі ДСНС України.

На Київщині піротехніки продовжують знешкоджувати вибухонебезпечні предмети й не зважаючи ні на що, йдуть туди, де чатує небезпека. <…> Упродовж минулого дня на території Київської області саперам вдалося вилучити та знищити 197 од. ВНП, - йдеться в повідомленні.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись: там новини виходять оперативно.

Окрім цього, рятувальники застерігають людей не торкатися та не піднімати підозрілий предмет, а також проінформувати про це дітей.

Якщо ви натрапили на підозрілий предмет, ні в якому разі не чіпайте його та не намагайтеся розібрати чи перемістити. Негайно повідомте про небезпечну знахідку Службу порятунку за номером телефону 101 - підкреслили в ДСНС.

Раніше ми писали про те, що під час російської окупації Ірпеня у Київській області загинули щонайменше 200 мирних мешканців міста. Зараз місто поступово оговтується після важких днів окупації.