Комедія на одну дію
Зустрічайте в сузір'ї комедій Театру Актор, який саме за цей жанр і полюбився вибагливій київській публіці, ще одну зірку від запрошеної режисерки Катерини Чепури.
Весела історія про спробу асимільованого українця влаштувати своє життя за допомогою брехні та маніпуляцій. Весела, хоч і трішки гірчить. І дуже резонує до часу, що (маємо надію) минає — коли українці кидали усі зусилля на те, щоб здаватися іншими.
Вистава відрізнятиметься від популярного однойменного фільму й повертатиметься до оригінального сюжету авторства українських письменників Михайла Старицького та, Івана Нечуй-Левицького. Адже, за часів Радянського Союзу, вона була знатно перекручена.
Наші «За двома зайцями» побудовані на двох контрастах: із однієї сторони жвава українська молодість, співочі вечори, перше кохання, та з іншої — прикра та перекручена історія Голохвостого, який щиро вірить, що саме за такими орієнтирами майбутнє.
Буде багато українських пісень. Деякі ви впізнаєте, деякі почуєте вперше. Побачите багато красивих дівчат і хлопців, забудете про все на світі, поринувши у вир комічних історій і, звісно, матимете філософський багаж після перегляду.
Це вистава для тих, хто готовий до того, що ця широко відома історію розкриється з іншого кута зору.
Увага: герої вистави зустрічатимуть вас вже на вході в театр. Не проґавте можливості цікавої бесіди!

Режисерка: Катерина Чепура
Художниця-постановниця: Поліна Панченко
Проня: Мирослава Ковтонюк, Аріна Литовченко
Художниця по костюмах: Катерина Чепура
Свирид Петрович Голохвостий: Микола Пазюк
Прокіп Свиридович Сірко: Микита Слободенюк
Явдокія Пилипівна: Дарія Орєхова, Карина Хасанова
Секлита Пилипівна: Ганна Сухомлин, Марина Ейсмонт
Галя: Христина Комарова, Аліна Довбуш
Степан: Ілля Стаканчук, Ярослав Семьонов
Бас, подружки, Химка, Куми, Меронія, Поліція: студенти майстерні Ірми Вітовської-Ванци та Катерини Чепури: Даниїл Панкєєв, Даніїл Костарнов, Анна Козак, Анна Друзь, Лілія Умрихін, Анастасія Заморока, Катерина Канівець, Дар’я Трофимова, Аліна Сорокоус

Автори: Михайло Старицький, Іван Нечуй-Левицький

Тривалість: одна година двадцять хвилин