• Головна
  • Видавали чоловікам фейкові довідки про непридатність: у Києві викрили ціле злочинне угруповання
13:35, 6 травня

Видавали чоловікам фейкові довідки про непридатність: у Києві викрили ціле злочинне угруповання

Видавали чоловікам фейкові довідки про непридатність: у Києві викрили ціле злочинне угруповання

У столиці викрили угруповання, члени якого за гроші виготовляли тимчасові посвідчення про непридатність до військової служби.

Про це повідомила поліція.

До угрупування входили лікарі різних професій, керівниця медичного закладу та ще троє осіб, які шукали охочих уникнути служби.

Правопорушники надавали чоловікам, які підлягають мобілізації, медичні документи про визнання їх непридатними. За свої послуги вони вимагали від 5 до 8 тис. доларів.

Раніше правоохоронці повідомили про підозру шістьох членів угруповання за ч. 3 ст. 332 КК (незаконне переправлення через кордон). Серед них був хірург і була керівниця медзакладу.

А днями викрили останнього фігуранта у цій справі. Ним виявився киянин 1976 року народження. Він обіймав посаду завідувача ендокринологічного відділення однієї зі столичних лікарень.

Його також повідомили про підозру. Санкція статті передбачає до дев’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади терміном до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві є житлові масиви, куди співробітники ТЦК не ходять.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#армія #ЗСУ #мобілізація #Нацполіція #Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...