• Головна
  • Розбещував дітей: у Києві тренера засудили до 12 років тюрми, – ФОТО
12:32, 26 квітня

Розбещував дітей: у Києві тренера засудили до 12 років тюрми, – ФОТО

Розбещував дітей: у Києві тренера засудили до 12 років тюрми, – ФОТО

У Києві дитячого тренера засудили до 12 років позбавлення волі за розбещення двох дівчат протягом чотирьох місяців у 2019 році.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За даними правоохоронців, у 2019 році двоє киянок, яким на той час було 12 та 13 років, на вулиці познайомились із 50-річним місцевим жителем. Він одразу запросив їх до себе додому.

В оселі чоловіка, як повідомляє поліція, дівчата вживали запропоновані ним алкоголь та наркотичні речовини. Після цього киянин вів з ними відверті розмови на сексуальні теми та показував фото та відео порнографічного змісту.

У подальшому він підбурював малолітніх до створення власних зображень та порновідео, за які платив гроші. Такі зустрічі тривали близько чотирьох місяців, – розповіли у поліції.

У столиці засудили тренера, який розбещував дітей, Фото: Поліція Києва

У столиці засудили тренера, який розбещував дітей, Фото: Поліція Києва

Злочин викрили у 2020 році. Чоловікові було повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 156, ч. 5 ст. 301 та ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування він перебував під вартою.

Днями вироком Подільського районного суду затриманого було визнано винним у скоєних злочинах та призначено максимальний термін покарання – 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що у Києві 5 років позбавлення волі отримав чоловік, який розбещував малолітню дитину в ліфті. Інцидент трапився у серпні 2023 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #тренер #розбещення #діти #суд #кримінал #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...