• Головна
  • Іноземець отримав шість років ув'язнення за напад на киянина з ножем: деталі
17:20, 25 квітня

Іноземець отримав шість років ув'язнення за напад на киянина з ножем: деталі

Іноземець отримав шість років ув'язнення за напад на киянина з ножем: деталі

У Києві засудили іноземця, який через підозру у крадіжці телефону завдав киянину 15 ударів ножем.

Про це повідомила столична прокуратура.

В грудні 2021 р. у обвинуваченого, 32-річного громадянина Азербайджану, виник конфлікт з чоловіком з іншої компанії. В цій компанії у одного з друзів 24-річного киянина зник мобільний телефон. Іноземця та його друга звинуватили у крадіжці та вимагали повернути телефон. Усі звинувачення чоловіки відкинули, а щойно почули, що опоненти викликають поліцію, вирішили тікати.

Один з чоловіків з тієї компанії наздогнав обвинуваченого та схопив його за одяг, намагаючись затримати до приїзду поліції. Той схопився за ніж і завдав чоловікові близько 15 поранень. На щастя, поранений вижив; йому вчасно надали допомогу.

Нападника затримали в орендованій квартирі на Оболоні. Під час затримання він представлявся вигаданим ім’ям та намагався зробити все, аби його особу не встановили. У квартирі під час обушку знайшли чимало мобільних телефонів, які значилися вкраденими в Оболонському районі. Їх мешканці квартири намагались викинути у вікно.

З’ясувалось також, що чоловік не бажав зустрічатись з правоохоронцями, оскільки перебуває в розшуку за груповий розбій.

Печерський суд визнав азербайджанця винним за ч. 1 ст. 121 КК (умисні тяжкі тілесні ушкодження) і виніс вирок - шість років позбавлення волі.

В Бориспільському міськрайонному суді триває судовий розгляд справи, де цей же чоловік обвинувачується в груповому розбої.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затримали групу бандитів за зухвалий напад.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #прокуратура #розбій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...